RETOURPROCEDURE

Zijn je artikelen niet naar verwachting? Dat kan uiteraard voorkomen en dat is bij ons gelukkig geen probleem. Wij zijn namelijk pas tevreden als de klant dat ook is! Omdat wij onze service en producten constant aan het verbeteren zijn, willen wij iedereen vriendelijk verzoeken dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen en mee te sturen in de retourzending.

Voor ieder product dat geretourneerd wordt, kunnen de artikelnaam, kleur, maat en reden ingevuld worden. De redenen staan opgesomd onder het kopje ‘reden voor retour’. Wij willen iedereen vriendelijk verzoeken om zoveel mogelijk feedback in te vullen. In het invullen van een reden van retour is niet verplicht.

RETOURNEREN TIPS

Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en met aangehechte labels teruggezonden te worden. Je kunt je aankopen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling naar ons retourneren. Mits er aan bovenstaande spelregels wordt voldaan, zal het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen nadat je pakket bij ons binnen is of nadat je hebt aangetoond het product te hebben verzonden, op het bij ons bekende rekeningnummer bijgeschreven worden.

RUILEN

Je aankopen kunnen gemakkelijk geruild worden door de te vervangen artikelen te retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen op de website. Op deze manier ben je verzekerd dat het artikel nog voorradig is. Helaas kunnen wij bestellingen niet met elkaar verrekenen. Jouw retour wordt binnen 14 werkdagen na ontvangst verwerkt. Voor vragen betreffende jouw retour kun je contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Vermeldt daarbij jouw ordernummer.

BEWAAR HET VERZENDBEWIJS

Bewaar het verzendbewijs van de retourzending tot het volledig is verwerkt. Zonder bewijs van verzending kan New Bassy’s Fashion niet aansprakelijk worden gesteld voor pakketten die zoekgeraakt zijn in de post. Zodra je pakket verwerkt is, ontvang je automatisch een bevestigingsmail.

RETOURNEREN IN ORIGINELE VERPAKKING

Stuur de retourzending in de originele verpakking terug. Wanneer dit niet mogelijk is, zorg ervoor dat de retourzending op de juiste wijze verpakt is. New Bassy’s Fashion is niet aansprakelijk voor artikelen die door nalatigheid van de afzender zijn beschadigd tijdens de post.

Kosten voor het retour sturen

De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.